Ola Egefalk AB

Hej igen, alla mina fina och fantastiska läsare! Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om hotell och restaurang för att jag själv, som många av er redan vet om, driver ett eget hotell och restaurang i Linköping. För inte så länge sedan så skrev jag ju om bakgården och trädgården av min anläggning och nämnde att det var en stor och envis stubbe där som jag verkligen ville få bort. Då var det ju rätt så många av er som rekommenderade det här med stubbfräsning och stubborttagning.

Efter mycket research och en massa frågor och funderingar så kom jag till slut fram till att jag skulle vända mig till ett företag vid namn Ola Egefalk AB som erbjuder just då tjänster inom stubborttagning och stubbfräsning i Linköping, Motala, Mjölby och Tranås med mera. Det här företaget var ett företag som jag hittade själv när jag letade runt på nätet och var ett av de företag som kom upp i topp när jag sökte på sökmotorerna. Med andra ord så kände jag att det kanske kunde vara värt att kolla lite närmare på det, vilket jag gjorde, och det visade sig vara ett riktigt bra beslut. Jag valde att anlita Ola Egefalk AB efter att ha pratat med dem via telefon och då vi hade kommit fram till vad just jag behövde för hjälp med min stubbe. Arbetet gick i vilket fall som helst oerhört snabbt och smidigt och idag så ser jag inte ens att det någonsin har stått en stubbe mitt i min trädgård! Hur som helst så kan jag varmt rekommendera Ola Egefalk AB till alla er som också är i behov av att ta bort en stubbe!